ads by google stop
Jak uruchomić pierwszą kampanię Google Ads? Do kogo mogę zgłosić się po pomoc. Polecane firmy i porady.
ads by google stop
Post autor: Henryk_90 »
Witam
Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie "ads by google stop". Ostatnio zauważyłem, że na moim komputerze pojawiły się irytujące reklamy od Google, które wyświetlają się na każdej stronie, którą odwiedzam. Próbowałem już różnych sposobów, aby pozbyć się tych reklam, ale niestety bez skutku. Nie jestem specjalistą od komputerów, więc nie wiem jak sobie poradzić z tym problemem. Reklamy te nie tylko przeszkadzają mi w przeglądaniu internetu, ale również mogą stanowić zagrożenie dla bezpieczeństwa mojego komputera. Dlatego zwracam się z prośbą o pomoc do użytkowników tego forum. Czy ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać? Czy istnieje jakiś skuteczny sposób na zablokowanie tych reklam? Będę wdzięczny za każdą radę i wskazówkę. Zależy mi na szybkim rozwiązaniu tego problemu, ponieważ codziennie korzystam z komputera do pracy i nie mogę sobie pozwolić na przestoje z powodu irytujących reklam. Dziękuję z góry za pomoc.