cancel google ads

Jak uruchomić pierwszą kampanię Google Ads? Do kogo mogę zgłosić się po pomoc. Polecane firmy i porady.
Milena-60

cancel google ads

Post autor: Milena-60 »

Cześć! ;)
Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie cancel google ads. Jestem właścicielką małej firmy, która niedawno zaczęła działać w internecie. Postanowiłam skorzystać z usług Google Ads, aby zwiększyć widoczność mojej marki i przyciągnąć nowych klientów. Niestety, po kilku tygodniach zauważyłam, że koszty reklam są bardzo wysokie, a efekty nie są zadowalające. Przeprowadziłam analizę i doszłam do wniosku, że muszę zrezygnować z usług Google Ads.
Jednakże, nie jestem w stanie samodzielnie zakończyć kampanii reklamowej i anulować umowy. Próbowałam skontaktować się z obsługą klienta, ale niestety nie otrzymałam odpowiedzi. Dlatego też, zwracam się z prośbą o pomoc na forum. Czy ktoś miał podobne doświadczenia i może podpowiedzieć mi, jak skutecznie zrezygnować z usług Google Ads? Zależy mi na tym, aby uniknąć dodatkowych kosztów i niepotrzebnych komplikacji. Będę wdzięczna za każdą radę i wskazówkę. Dziękuję z góry za pomoc!