difference between google adwords and facebook ads

Jak uruchomić pierwszą kampanię Google Ads? Do kogo mogę zgłosić się po pomoc. Polecane firmy i porady.
Anna

difference between google adwords and facebook ads

Post autor: Anna »

Cześć! 😊 Witam wszystkie kobiety na forum! Jestem Anna i bardzo się cieszę, że mogę być częścią tej społeczności. 💁‍♀️ Dziś chciałabym porozmawiać z Wami na temat różnic między Google AdWords a Facebook Ads. 🤔 Oba narzędzia są niezwykle przydatne w promowaniu naszych biznesów, ale mają też swoje specyficzne cechy. 💻 Google AdWords skupia się na wyświetlaniu reklam w wynikach wyszukiwania, dzięki czemu możemy dotrzeć do osób, które aktywnie szukają produktów lub usług, które oferujemy. 📈 Natomiast Facebook Ads pozwala nam na precyzyjne targetowanie naszej grupy docelowej na podstawie wieku, zainteresowań czy lokalizacji. 🎯 Dzięki temu możemy dotrzeć do osób, które mogą być zainteresowane naszymi produktami lub usługami, ale niekoniecznie aktywnie ich szukają. 💰 Oba narzędzia są skuteczne, ale warto zastanowić się, które lepiej pasuje do naszej strategii marketingowej. A Wy, jakie macie doświadczenia z Google AdWords i Facebook Ads? Podzielcie się nimi w komentarzach! 💬 #GoogleAdWords #FacebookAds #marketing #biznes #kobietywbiznesie