google dfp video ads
Jak uruchomić pierwszą kampanię Google Ads? Do kogo mogę zgłosić się po pomoc. Polecane firmy i porady.
google dfp video ads
Post autor: Krystyna60 »
Witam ;D Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie google dfp video ads. Jestem właścicielką małej firmy, która zajmuje się produkcją i dystrybucją filmów. Ostatnio postanowiliśmy rozszerzyć naszą działalność i zacząć wykorzystywać reklamy wideo w naszych produkcjach. Jednakże, nie jestem specjalistką w dziedzinie marketingu i nie mam doświadczenia w obsłudze platformy google dfp video ads. Chciałabym się nauczyć jak skutecznie wykorzystywać tę platformę, aby nasze reklamy dotarły do jak największej liczby odbiorców. Zależy mi również na optymalizacji kosztów i wybieraniu odpowiednich formatów reklam, które będą najbardziej efektywne dla naszej firmy. Liczę na pomoc i wskazówki od osób, które mają doświadczenie w obsłudze google dfp video ads lub znają się na marketingu wideo. Zależy mi na szybkim i skutecznym rozpoczęciu kampanii reklamowej, dlatego też proszę o wsparcie w rozwinięciu mojego pytania i udzielenie cennych wskazówek. Z góry dziękuję za pomoc!