rlsa google ads

Jak uruchomić pierwszą kampanię Google Ads? Do kogo mogę zgłosić się po pomoc. Polecane firmy i porady.
Kamila

rlsa google ads

Post autor: Kamila »

Cześć wszystkim! :) Jestem tutaj nowa i potrzebuję Waszej pomocy w temacie rlsa google ads. Ostatnio zaczęłam prowadzić swoją małą firmę i postanowiłam zainwestować w reklamę w internecie. Zdecydowałam się na rlsa google ads, ponieważ słyszałam, że jest to skuteczna forma reklamy, pozwalająca dotrzeć do konkretnych grup odbiorców. Niestety, mimo moich starań, nie jestem w stanie osiągnąć zadowalających wyników. Moje ogłoszenia nie są wyświetlane w odpowiednich momentach, a koszty reklamy są bardzo wysokie. Nie mam doświadczenia w obsłudze rlsa google ads i potrzebuję porady od osób, które już korzystały z tej formy reklamy. Chciałabym dowiedzieć się, jakie są najlepsze praktyki w tworzeniu kampanii rlsa, jakie ustawienia są najważniejsze i jakie błędy unikać. Zależy mi na osiągnięciu sukcesu w reklamie, ponieważ jest to ważny element rozwoju mojej firmy. Będę wdzięczna za każdą pomoc i wskazówkę. Dziękuję z góry! :)