rozmiary banerów google ads

Jak uruchomić pierwszą kampanię Google Ads? Do kogo mogę zgłosić się po pomoc. Polecane firmy i porady.
Kasia

rozmiary banerów google ads

Post autor: Kasia »

Cześć! 😊 Witam wszystkie panie na forum! Jestem Kasia i bardzo się cieszę, że mogę być częścią tej społeczności. Mam nadzieję, że wszyscy macie dobry dzień i jesteście gotowe na nowe wyzwania. 💪

Teraz chciałabym poruszyć temat rozmiarów banerów w Google Ads. Wiem, że dla wielu z nas może to być trudne i niezrozumiałe, ale nie martwcie się! Wszystko da się ogarnąć. 💪

Przede wszystkim, pamiętajcie, że banery w Google Ads są bardzo ważnym elementem kampanii reklamowej. Muszą być przyciągające, ale jednocześnie czytelne i zgodne z wytycznymi Google. Dlatego warto poświęcić trochę czasu na zapoznanie się z wymaganymi rozmiarami i dostosować swoje banery do nich. 💻

Nie zapominajcie również o tym, że banery powinny być responsywne, czyli dostosowywać się do różnych urządzeń i rozdzielczości ekranów. To bardzo ważne, ponieważ coraz więcej osób przegląda internet na smartfonach czy tabletach. 📱

Pamiętajcie, że Google oferuje wiele narzędzi i poradników, które pomogą Wam w stworzeniu idealnych banerów. Nie bójcie się eksperymentować i testować różnych wariantów. W końcu praktyka czyni mistrza! 💪

Mam nadzieję, że moje krótkie podpowiedzi pomogą Wam w tworzeniu skutecznych banerów w Google Ads. Trzymam kciuki za Wasze kampanie i życzę powodzenia! 💕