Używany samochód
Uważasz, że Twój pomysł na biznes to strzał w 10, ale brakuje Ci klientów? Zareklamuj swoje usługi lub produkty i zacznij generować zysk
Używany samochód
Post autor: Gość »
Chciałbym kupić używane auto rodzinne, najlepiej van lub SUV z trzema rzędami siedzeń. Zależy mi na przestronności i niskich kosztach utrzymania. Może ktoś polecić taki model, który dobrze sprawdzi się na dłuższe wyjazdy?
Re: Używany samochód
Post autor: zuzula12 »
Jeśli macie samochód, który nie jest jeszcze w złym stanie ale chcecie mimo to go sprzedać za dobrą cenę, szybko i bezproblemowo to koniecznie zgłoście się do firmy skup samochodów Warszawa oni skupują samochody z Warszawy i okolic. Mogą wam zrobić nawet przez telefon szybką wycenę, przyjadą zobaczą potwierdzą cenę i zabiorą. Ekspresowa usługa. Polecam ich serdecznie.
Post autor: gizmo »
Jak szukasz używanego samochodu, to lepiej rzucić okiem na oferty z salonów, np. Scandinavia Auto ma program Selekt https://scandinavia.volvocars-partner.p ... ie/selekt/ . Z tego, co słyszałem, auta są tam dobrze przetestowane, no i modele volvo sa objęte gwarancją, więc ryzyko wtopienia kasy jest żadne. Fajna opcja, jak chcesz coś pewniejszego niż zakup od osoby prywatnej.
Post autor: hylia7044 »
Jeśli chcecie mieć firmowy samochód to warto pomyśleć o dobrym leasingu operacyjnym. Zobaczcie co oferuje leasing Poznań to oni mogą wam leasingować samochód sprzęty i urządzenie jakie wykorzystujecie w swojej działalności. Na stronie macie całą ofertę to poczytajcie. Polecam.
Post autor: loki9922 »
Ubezpieczenie samochodu oc Compensa zapewnia spokojną jazdę, ponieważ firma oferuje kompleksową ochronę w atrakcyjnej cenie. Dodatkowo, szybka pomoc w razie wypadku lub szkody to duży atut, który zwiększa komfort użytkowania tej polisy. Myślę, że szybko znajdziecie dobrą ofertę.