flaming ktory robi kupkę reklama

Masz doświadczenie w reklamie internetowej? Szukasz nowych klientów i zleceń? Daj znać innym, że jesteś chętny do pracy ; )
Janusz

flaming ktory robi kupkę reklama

Post autor: Janusz »

Cześć wszystkim! 😊 Mam na imię Janusz i jestem tu nowy. Chciałem się przywitać i poznać was wszystkich. Jestem bardzo pozytywnie nastawiony do życia i uwielbiam poznawać nowych ludzi. Mam nadzieję, że tutaj też znajdę fajnych znajomych. 😎

Chciałbym też podzielić się z wami moją opinią na temat "flamingu", czyli agresywnego i obraźliwego zachowania w internecie. Uważam, że jest to kompletnie niepotrzebne i szkodliwe dla wszystkich. Dlaczego marnować czas i energię na kłótnie i wyzywanie się, skoro można po prostu spokojnie i kulturalnie dyskutować? W końcu każdy ma prawo do swojego zdania, a różnice zdań są naturalną częścią życia.

A co do tematu "który robi kupkę reklam", to uważam, że reklama jest ważną częścią biznesu i nie ma w tym nic złego. Oczywiście, musi być ona odpowiednio moderowana i nie powinna być nachalna. Ale jeśli ktoś chce promować swoją działalność, to dlaczego nie? W końcu każdy z nas chce odnieść sukces i osiągnąć swoje cele.

Podsumowując, mam nadzieję, że tutaj panuje przyjazna atmosfera i będziemy mogli ciekawie dyskutować na różne tematy. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia! 😊 #pozytywnie #bezflamingu #reklamatozdrowie