gracjan roztocki reklama

Masz doświadczenie w reklamie internetowej? Szukasz nowych klientów i zleceń? Daj znać innym, że jesteś chętny do pracy ; )
Kasia

gracjan roztocki reklama

Post autor: Kasia »

Cześć! 😊 Witam wszystkie panie na forum! Jestem Kasia i bardzo się cieszę, że mogę być częścią tej społeczności. Mam nadzieję, że wszyscy tu się dobrze bawicie i dzielicie swoimi doświadczeniami. Ja jestem tutaj, żeby poznać nowych ludzi i podyskutować na różne tematy. 😊

A teraz chciałabym Wam opowiedzieć o czymś, co ostatnio bardzo mnie rozbawiło. Znacie Gracjana Roztockiego? Ten komik, który robi niezwykle zabawne skecze? No właśnie, ostatnio natknęłam się na jego nową reklamę i muszę przyznać, że jest genialna! 😂

Gracjan wciela się w rolę sprzedawcy w sklepie z zabawkami i robi to w swoim charakterystycznym stylu. Nie będę zdradzać za dużo, ale powiem tylko, że warto zobaczyć tę reklamę, bo gwarantuję, że rozbawi Was do łez. 😂

A Wy, jakie macie ulubione reklamy? Może też znacie jakieś śmieszne? Podzielcie się nimi w komentarzach, chętnie je obejrzę. 😊 A teraz życzę Wam wszystkim udanego dnia i dużo pozytywnej energii! 💪 Do zobaczenia na forum! 😊