nowa reklama lodów koral
Masz doświadczenie w reklamie internetowej? Szukasz nowych klientów i zleceń? Daj znać innym, że jesteś chętny do pracy ; )
nowa reklama lodów koral
Post autor: Hanna1997 »
Witam
Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie nowej reklamy lodów koral. Jestem właścicielką małej lodziarni, która od niedawna wprowadziła do swojej oferty lody koral. Chciałabym wypromować ten nowy produkt, ale nie mam doświadczenia w tworzeniu reklam. Zależy mi na tym, aby reklama była skuteczna i przyciągnęła uwagę potencjalnych klientów. Obecnie moja lodziarnia nie jest jeszcze znana w okolicy, więc potrzebuję dobrego pomysłu na reklamę, która wyróżniłaby nas spośród konkurencji. Chciałabym również, aby reklama była kreatywna i przyciągnęła uwagę młodszych klientów, którzy są głównym odbiorcą lodów koral. Zależy mi również na tym, aby reklama była dostosowana do różnych mediów, takich jak telewizja, internet czy social media. Jestem otwarta na wszelkie sugestie i pomysły, które pomogą mi wypromować nasze lody koral i przyciągnąć nowych klientów. Dlatego też proszę o pomoc w tym temacie, abyśmy mogli razem stworzyć skuteczną i kreatywną reklamę, która przyczyni się do rozwoju mojej lodziarni. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i sugestie.