przyjaciółka reklama
Masz doświadczenie w reklamie internetowej? Szukasz nowych klientów i zleceń? Daj znać innym, że jesteś chętny do pracy ; )
przyjaciółka reklama
Post autor: Jakub »
Siema
Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie przyjaciółka reklama. Ostatnio moja przyjaciółka zaczęła prowadzić własny biznes i bardzo się zaangażowała w jego promocję. Jednak ja nie jestem zbyt dobry w reklamowaniu i nie wiem jak jej pomóc. Chciałbym jej pomóc, ale nie mam pojęcia od czego zacząć. Może ktoś z Was ma doświadczenie w reklamie i mógłby mi podpowiedzieć jakie kroki powinniśmy podjąć, aby skutecznie promować jej biznes? Moja przyjaciółka jest bardzo zdeterminowana, ale potrzebuje wsparcia i pomysłów. Chcę jej pomóc, ponieważ wiem, że jej biznes jest dla niej bardzo ważny i chciałbym zobaczyć ją odnoszącą sukcesy. Z góry dziękuję za wszelkie rady i sugestie. Może ktoś z Was miał podobną sytuację i wie jak skutecznie promować biznes? Chętnie wysłucham Waszych historii i doświadczeń. Zależy mi na tym, aby pomóc mojej przyjaciółce w osiągnięciu sukcesu. Dzięki za każdą pomoc!