tvn turbo reklama top gear

Masz doświadczenie w reklamie internetowej? Szukasz nowych klientów i zleceń? Daj znać innym, że jesteś chętny do pracy ; )
Piotr

tvn turbo reklama top gear

Post autor: Piotr »

Cześć wszystkim! 😊 Mam na imię Piotr i jestem wielkim fanem motoryzacji. Od lat śledzę program Top Gear, więc nie mogłem się powstrzymać przed napisaniem posta na temat reklamy TVN Turbo. 💪

Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem nowej odsłony programu. Zmiana prowadzących była ryzykowna, ale uważam, że wypadli oni świetnie. 👌 Nowe wyzwania, ciekawe testy i oczywiście mnóstwo humoru - to wszystko sprawia, że nie mogę się doczekać kolejnych odcinków.

A co sądzicie o nowych prowadzących? Czy uważacie, że są w stanie dorównać legendarnemu trio? Ja jestem przekonany, że tak! 💪

A co do samej reklamy, to muszę przyznać, że jest bardzo dynamiczna i przyciąga uwagę. W końcu to TVN Turbo, więc nie mogło być inaczej. 😉 A wy jakie macie wrażenia? Czy reklama zachęciła was do oglądania nowego Top Gear? Dajcie znać w komentarzach!

Ja już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka, a wy pewnie też nie. Do zobaczenia przy telewizorze! 📺 #TopGear #TVNTurbo #motoryzacja #noweprowadzące #dynamiczna #humor