Kredyt na rozwój firmy? Czy dostanę?

Uważasz, że Twój pomysł na biznes to strzał w 10, ale brakuje Ci klientów? Zareklamuj swoje usługi lub produkty i zacznij generować zysk
PanRoman

Kredyt na rozwój firmy? Czy dostanę?

Post autor: PanRoman »

Witajcie!

Od kilku lat prowadzę mały interes. Sprawy mają się ostatnio tak, że jestem zmuszony do jakiegoś zobowiązania pieniężnego. Wiem, że nie istnieje w banku coś takiego jak kredyt bez sprawdzania baz, ale co zrobić w tym wypadku? Proszę ogromnie za pomoc! Czy firmy pożyczkowe są teraz legalne, czy jest to samo co jeszcze kilka, kilkanaście lat temu? Wiem, że są pożyczki na raty online, ale boję się takowej wziąć. Czy jest jakieś ryzyko? Jak wygląda opcja odsetek takich chwilówek?
kostrzewski

Re: Kredyt na rozwój firmy? Czy dostanę?

Post autor: kostrzewski »

Jeśli chodzi o kredyty dla przedsiębiorców to kompleksowe podejście do kwestii finansowania ma ML Dom Finansowy i ja właśnie z ich usług korzystałem. Konkrety znajdziecie na tej stronie internetowej https://mldomfinansowy.pl/o-firmie Ja powiem tyle, że to solidni eksperci od finansowania, mają dobre warunki - oferują kredyt firmowy bez zabezpieczenia nawet do 800 tysięcy złotych, przyjazny okres kredytowania czy wymóg zaledwie 6-miesięcznego stażu firmy na rynku. Plusa też daję za bezpłatne porady finansowe. Ogółem ta firma to rzeczywiście dobrzy profesjonaliści, warto skorzystać z ich usług.
ODPOWIEDZ