Sklep z kosmetykami naturalnymi
Sklep z kosmetykami naturalnymi
Post autor: Lorcia »
Re: Sklep z kosmetykami naturalnymi
Post autor: Oliwwka »
Wracając jednak do tematu sklepów, to chętnie dowiedziałabym się, gdzie można też kupić surowce kosmetyczne, zwłaszcza oleje. Bo o ile olejek arganowy można kupić w większości drogerii, o tyle mniej znane oleje są już większym problemem, a nie chcę kupować z mało znanych źródeł. Chodzi mi o produkty takie jak olej marchewkowy, olej z pestek moreli, olej z nasion truskawek czy malin. Bardzo lubię te składniki, bo wiele z nich zastępuje mi krem do twarzy, balsam do ciała czy odżywkę do włosów. Kiedyś kupiłam jakieś olejki, ale były słabej jakości i chyba były po terminie, bo miały dziwny zapach. Znacie jakieś takie miejsca, w których może nawet sami tłoczą oleje? Mam tu na myśli przede wszystkim oleje z roślin rosnących w Polsce.
Post autor: Sławomir »
Post autor: Zuzanna93 »
Post autor: michal2468 »
Post autor: Pylla »
Post autor: leonoard »
Moze warto jest zastanowić się nad umieszczeniem filmów reklamowych na stronie www? Filmy takie potrafią znacznie uatrakcyjnić wygląd strony:
www.storymakers.pl/video/filmy-reklamowe
Zerknijcie sobie na portfolio tej firmy.
Post autor: wadderPL »
--------------------------------------------------------------------------------------------
gabinety warmińsko mazurskie
Post autor: HattlerPL »
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
sukienki letnie
Post autor: migzerrPL »
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pilates Olsztyn
Post autor: hurket49 »
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
fotograf ślubny warszawa
Post autor: buggPL2 »
-------------------------------------------------------------------------------------------
pijawki bielsko
Post autor: kajaa »
Post autor: Lessa »
Post autor: lora »